Lammpizza med zucchini och cheddar
En enkel och smakrik pizza som kan göras i små varianter eller serveras i bitar. Lammets sälta och cheddarns knäckighet funkar fint som komplement till varandra.
Minikrustader med ädelostkräm och björnbär
Små, fantastiskt goda munsbitar. Ädelostens smak blir något mildare i krämen, och björnbärens sötma lyfter ostens skärpa. Mums!
Osttapas med äpple och parmaskinka
Tapas är ju den ursprungliga plockmaten på något sätt. Här kombinerar vi ostens djupa smak med skinkans sälta och äpplets sötma för en riktig smakexplosion!
Att panera och steka eller fritera ost är inte så svårt som det verkar, och riktigt, riktigt gott. Getostens krämighet och jordiga smak är perfekt i kontrast till den frasiga paneringen.
Gurksallad med gräddädel och rostade frön
En fräsch sallad gör alltid succé på buffébordet. Gurkans milda smak ligger som en god bakgrund till ädelostens krämiga skärpa och de rostade frönas knaprighet.