ZUCCHINI-CHIPS MED KVIBILLE CHEDDAR
Små, knapriga chips som är perfekta som tilltugg före maten. Den smakrika cheddarn livar upp och får varje munsbit att dansa.
ÄDELOST MED MANGO CHUTNEY OCH SMÖRSTEKTA HAVREGRYN
Det här ser ut som den klassiska kombon ädelost och aprikosmarmelad, men överraskar garanterat i smakerna. Den kryddiga, syrliga mango chutneyn och de nötiga havregrynen livar upp den krämiga osten.
SVECIAKRÄM MED BRYNT SMÖR, SNABBPICKLADE GRÖNSAKER OCH STEKT KAVRING
En symfoni av rena smaker! Pickla de grönsaker du tycker bäst om, men tänk på att rött pigment färgar av sig på andra grönsaker. Pickla därför rödbetor, rödlök och rädisor för sig.
BURRATA MED SPARRIS, SALLADSLÖK OCH GREMOLATA
Burratan med sin milda smörighet låter sparrisen blomma ut! Den här gremolatan innehåller dagsgammalt bröd - ett utsökt sätt att ta tillvara på några skivor surdegsbröd. Har du bara färskt bröd, kan du torka brödet i ugnen på 200 grader i 10 minuter. Hittar du inte burrata går det lika bra med mozzarella.
GETOSTTARTE MED HONUNGSROSTADE BLÅBÄR
Vackra små godingar som inte behöver gräddas. Förbered gärna några timmar innan. Själva skalen kan förberedas dagen före. Fyller en stor pajform, eller 6 portionspajer, och kan serveras både som förrätt och dessert.