En fräsch sallad där söta och krispiga äpplen och granatäpplen möter en god och krämig getost. Magi uppstår, resten är historia, etc etc. Ni fattar. Grymt gott!
Savoykålssallad med blåmögelost
Den här goda savoykålssalladen med rostade nötter och blåmögelost är perfekt för dig som vill ha en lite mer smakrik sallad. En skarp vinägrett blir pricken över i:et!
Vårsallad med pocherat ägg och cheddar
Skippa dressing och låt ett pocherat ägg göra jobbet! Krämigt och gott, särskilt i kombination med krispiga primörer. En nötig och salt cheddar toppar mästerverket och alla blir glada.
Castello Creamy White med blomkålssallad och saffransvinägrett
Lite annorlunda, men ack så god sallad där den fantastiska saffransvinägretten blir bästis med vitmögelosten. Blomkålen står i bra och krispig kontrast till den krämiga osten, och vi kan nästan garantera att alla som smakar blir imponerade.
Vispad Castello White med rostat bovete
Okej, så egentligen är det den vispade osten som är stjärnan i det här receptet. Sen är det upp till dig att välja grönsaker du gillar, och blanda med skön crunch från bovetet. Enkelt, gott, fräscht och lyxigt.