Gorgonzolapizza med vindruvor och honung
Sanslöst goda och superenkla att fixa. De här godingarna är perfekta som plockmat, eller som huvudrätt under fredagsmyset framför tv:n.
Krustader med kräm på Ädel och aprikoser
Sötsalta mingelgodingar där krämen går utmärkt att förbereda. Vänta inför servering med att fördela krämen i krustaderna.
Panini med taleggio, sparris och stekt ägg
Lyxig brunchmacka, eller en festlig lunch, som inte lämnar någon besviken. Byt gärna sparrisen mot kryddig ruccola för det perfekta Halloween-myset!
Krossad potatis med Kvibille Gräddädel och salladslök
Mjäll, mild potatis och krämig gräddädel är självklara smakkompisar. Ibland behöver det inte vara svårare än så! Använd färskpotatis, eller delikatesspotatis. Potatisen kan göras i förväg och serveras antingen kalla eller något uppvärmda.
Pumpagnocchi med gruyère och salviasmör**
Tröstefull mat som får vem som helst att känna sig trygg. Servera som lyxigt tillbehör, eller som en förrätt för sex personer.
Brillat savarin med picklade polkabetor, hallonsås och smörstekt bröd
Snyggt upplagd ger den här förrätten känslan av stjärnkrog hemma. Ändå är den barnsligt enkel. Det enda som behövs är lite förberedelser. Men inget är svårt, och allt går att förbereda.