4 port
30 Minuter
Ingredienser
- Tagliatelle 360 g
- Pinjenöt 25 g
- Olivolja 1 msk
- Vitlöksklyfta 1 st
- Arla Köket® Crème Fraiche 2 dl
- Kvibille® Ädel Grädd 140 g
- Salt Och Svartpeppar
- Varmrökt Lax 400 g
- Färsk Persilja 1 kruka
Gör så här:
- Koka pastan al dente i saltat vatten.
- Rosta pinjenötterna i en het och torr stekpanna, till de blivit gyllene. Lägg över i en skål.
- Skala och finhacka vitlök. Fräs vitlöken i olivolja i en kastrull.
- Rör ner crème fraiche och smulad ost. Koka upp och smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
- Blanda väl avrunnen pasta med ostsåsen. Lägg upp på fyra tallrikar och toppa med varmrökt lax, pinjenötter och hackad persilja.
- Servera pasta med rökt lax direkt.
Presenteras av