4 port
Ingredienser
- Hamburgerbröd 4 st
- Köttfärs 500 g
- Castello® Burger Cheddar Skivad Hårdost 4 skivor
- Grön Paprika 1 st
- Gul Lök 1 st
- Svamp 100 g
- Salt Och Peppar
- Olivolja 4 msk
- Sallad
- Majonnäs
Gör så här:
- Skär lök, paprika och svamp i tunna skivor.
- Stek i olja tills de börjar bli gyllene och mjuka. Smaka av väl med salt och peppar.
- Lägg i en skål.
- Forma köttfärsen till 4 burgare och krydda med salt och peppar.
- Stek burgarna i olja i cirka 4 minuter på varje sida.
- Lägg de stekta grönsakerna på burgarna i stekpannan och toppa med en skiva cheddar.
- Ställ pannan i en varm ugn tills osten har smält.
- Bred de varma hamburgerbröden med majonnäs.
- Toppa med sallad, burgare, grönsaker, ost och den andra delen bröd.
- Servera varma.
Presenteras av