arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Pinchos med cheddar och skinka

Pinchos med cheddar och skinka är ett perfekt recept till tapaskvällen, till drinken eller som en fin liten förrätt. Skinkans sälta och cheddarns smakrika karaktär bjuder på en häftig smakupplevelse!
Pinchos med cheddar och skinka
6 port
25 Minuter

Ingredienser

  • Baguette Skivad 0,5 st
  • Vitlöksklyfta 1 st
  • Tomat Skivad 1 st
  • Kvibille® Cheddar 12 skivor
  • Lufttorkad Skinka 3 skivor
  • Färsk Oregano
  • Olivolja
  • Salt Och Peppar

Gör så här:

  1. Stek brödskivorna i lite olja.
  2. Gnugga med vitlök och lägg på osten.
  3. Grädda pinchosarna i 8-10 minuter på 225 grader tills osten är smält.
  4. Lägg en skiva skinka på varje pincho, toppa med örter, salt och peppar.
  5. Servera.
Presenteras av Kvibille