Pizza bianco med ädel- och päronost, sparris och valnötter
40 min
Huvudrätt
Middag
&format=webp)
Pizza bianco är en ljuvlig variant till den klassiska pizzan med tomatsås. I denna lyxiga variant av pizza med sparris, päron, valnötter, ädelost och lagrad ost tar vi smakerna till nya höjder!


Ingredienser
4 port
Pizzadeg, ca 600 g | 1 |
---|
2 dl | |
100 g | |
140 g | |
Färsk grön sparris | 100 g |
Päron | 1 |
Valnötter | 100 g |
Bladspenat | 30 g |
Salt | |
Olivolja |
Sallad:
Babyspenat | 60 g |
---|---|
Pinjenötter | 40 g |
Cocktailtomater | 250 g |
Rucola | 60 g |
Citron, finrivet skal och saft | ½ |
Kallpressad olivolja | 1 msk |
Flingsalt |
Oj – du måste acceptera cookies!
Här ska du egentligen se ett spel eller någon annan typ av innehåll.
Klicka på knappen nedan och tillåt följande cookies för att se innehållet:

Kommentarer