Vegetarisk pizza med röd pesto
30 min
Huvudrätt
&format=webp)
Denna vegetariska pizza är något för ostälskaren! Istället för tomatsås använder vi crème fraiche och röd pesto i botten av pizzan. Toppa sedan med generösa skivor vitmögelost. Gratinera och toppa den varma pizzan med fänkål, citron och basilika.


Ingredienser
4 port
Pizzadeg à 400 g | 2 |
---|---|
2 dl | |
150 g | |
Röd pesto | 1 dl |
Fänkål | 1 |
Citron, finrivet skal | 1 |
Salt | 2 krm |
Färsk basilika | 1 kruka |
Gör så här
Sätt betyg
Näringsvärden, per port
Energi:
958 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 7,7 g |
Protein: | 25,8 g |
Kolhydrater: | 96,4 g |
Fett: | 52,2 g |
Oj – du måste acceptera cookies!
Här ska du egentligen se ett spel eller någon annan typ av innehåll.
Klicka på knappen nedan och tillåt följande cookies för att se innehållet:

Kommentarer