arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Baconmajonnäs

En krämig baconmajonnäs är det perfekta tillbehöret på grillfesten. Testa den till en bit kött, grillade grönsaker eller en hamburgare.
Baconmajonnäs
4 port
20 Minuter

Ingredienser

  • Bacon 140 g
  • Rapsolja 2,5 dl
  • Äggula 2 st
  • Dijonsenap 1 msk
  • Vitvinsvinäger 1 msk
  • Salt Och Peppar

Gör så här:

  1. Lägg baconskivorna i en kall stekpanna och stek dem sedan knapriga.
  2. Häll i oljan och låt svalna.
  3. Ta upp baconet och låt det rinna av på hushållspapper. Hacka det fint.
  4. Blanda samman äggulor, senap och vitvinsvinäger.
  5. Tillsätt olja och baconfett i en tunn stråle under konstant vispning.
  6. Blanda ner baconet och smaka av med salt och peppar.
Presenteras av Castello