arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Bakad brie med pecantäcke

Bakad brie med pecantäcke är en vacker och god rätt. Perfekt till festen, som efterrätt eller som lite extra lyxigt fredagsmys.
Bakad brie med pecantäcke
4 port
45 Minuter

Ingredienser

  • Castello® Organic Brie Ekologisk Vitmögelost 200 g
  • Ljust Bröd 4 skivor
  • Blandade Nötter Gärna Pecan 100 g
  • Honung 2 msk
  • Svenskt Smör Från Arla® 30 g
  • Salt

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Skiva osten i knappt 1 cm tjocka skivor.
  3. Lägg ostskivorna på brödskivorna och baka 2-3 min.
  4. Rosta pecannötterna i smör och honung i en stekpanna.
  5. Rör ner saltet.
  6. Servera flarnen genast tillsammans med de rostade pecannötterna och honung.
Presenteras av Castello