arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Blue Cheese-dipp

Denna krämig blue cheese-dipp är riktigt enkel att röra ihop. Serverad med grönsaksstavar är detta en trevlig start på måltiden. Dippen passar även utmärkt att servera till friterad kyckling eller till rotfruktschips. Det är även gott att bre dippen på en frasig baguette och fylla på med spenat, hackade valnötter och rökt skinka.
Blue Cheese-dipp
4 port

Ingredienser

  • Castello® Danablu Blåmögelost 125 g
  • Arla Köket® Crème Fraiche 2 dl
  • Salt Och Svartpeppar
  • Till servering:

  • Gurka 1 st
  • Blekselleri 3 stjälkar
  • Rädisa 125 g
  • Potatischips, Saltade

Gör så här:

  1. Smula ner osten i en bunke. Tillsätt crème fraiche och rör ihop till en dipp. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Lägg över i en skål och ställ kallt.
  2. Skär stavar av gurka och selleri. Skölj rädisorna.
  3. Lägg upp grönsaker och chips på ett fat. Servera med blue Cheese-dipp.
Presenteras av Castello