arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Bruschetta med havarti och tomat

En enkel och god bruschetta med havarti som är perfekt som en somrig förrätt!
Bruschetta med havarti och tomat
2 port

Ingredienser

  • Lantbröd 2 skivor
  • Olivolja
  • Skinka 4 skivor
  • Körsbärstomat 10 st
  • Castello® Aged Havarti 36% Hårdost 100 g

Gör så här:

  1. Förvärm ugnen till 250°C (helst med en grillfunktion).
  2. Ringla olivolja över brödet, toppa med skinkskivorna.
  3. Halvera tomaterna och placera ovanpå skinkan.
  4. Skär osten i tunna skivor och lägg på tomaterna.
  5. Baka bruschettan tills den är varm och osten blir härligt gyllenbrun, cirka 10 minuter.
Presenteras av Castello