arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Bruschetta med jordgubbar och Castello Creamy White

Det är svårt att gå fel med en god, krämig vitmögelost och söta bär. Som tur är har det här receptet rikligt med båda!
Bruschetta med jordgubbar och Castello Creamy White
8 port

Ingredienser

  • Bröd 8 skivor
  • Jordgubbe 20 st
  • Castello® White Vitmögelost 300 g
  • Färsk Basilika
  • Balsamvinäger 1 dl

Gör så här:

  1. Rosta brödet på båda sidor.
  2. Skär osten i tunna skivor och lägg på brödet.
  3. Packa in brödet och lägg det i picknickkorgen.
  4. Tvätta jordgubbarna och skär bort topparna, skiva tunt och packa i en plastlåda täckt med hushållspapper.
  5. Då håller sig jordgubbarna fräscha längre.
  6. Packa basilikan på samma sätt.
  7. När det är dags att äta packar du upp allting och lägger på brödet.
  8. Ringla över balsamvinäger.
Presenteras av Castello