4 port
Ingredienser
- Svenskt Smör Från Arla® 1 msk
- Rödlök I Tunna Skivor 1 st
- Balsamvinäger 4 msk
- Vatten 1 msk
- Björnbär 100 g
- Castello® Blue Blåmögelost 125 g
-
Tillbehör
- Ljust Bröd 4 skivor
Gör så här:
- Smält smöret i en liten kastrull på hög värme.
- Stek löken i cirka 2 minuter på jämn värme.
- Tillsätt balsamvinäger och vatten och koka upp blandningen. Ta grytan av värmen och lägg i björnbären.
- Ställ kompotten i kylen över natten.
- Servering: Dela osten i skivor och servera 2 skivor på varje tallrik tillsammans med björnbärskompotten. Servera med ljust bröd.
- Tips: För att få bästa smak bör osten vara rumsvarm vid servering. Ta fram ut kylen cirka 1 timme före servering.
Presenteras av