4 port
20 Minuter
Ingredienser
-
Saffransvinägrett
- Saffran 0,1 g
- Senap 1 tsk
- Vitvinsvinäger 1 msk
- Salt Och Peppar
- Olivolja 4 msk
-
Blomkålssallad
- Blomkål 0,5 huvud
- Färsk Grön Sparris 200 g
- Castello® White 150 g
- Kärnfri Oliv 100 g
- Färsk Oregano
Gör så här:
- Låt saffran ligga och dra i hett vatten i ungefär 30 minuter.
- Skiva blomkål tunt med en mandolin eller en skarp kniv.
- Skär den gröna sparrisen i små bitar och blanda med blomkålen.
- Skär Castello Creamy White i skivor och lägg ner i salladen.
- Se till att osten är kyld, så är den lättare att skära i snygga bitar.
- Avsluta med oliver och färsk oregano.
- Ta ur saffran ur vattnet och blanda med vinäger, senap, olivolja, salt och peppar.
- Blanda försiktigt med en gaffel tills vinägretten är slät och saffransfärgad.
- Häll över salladen och servera genast.
Presenteras av