4 port
Ingredienser
- Castello® Blue Blåmögelost 150 g
- Svart Kärnfri Oliv 100 g
- Plommontomat 2 st
- Schalottenlök 1 st
- Salt Och Peppar
- Baguette Skivad 1 st
- Parmaskinka 4 skivor
- Olivolja 4 msk
Gör så här:
- Låt oliverna rinna av i en sil.
- Torka dem i mikro på högsta effekt 4-5 min. Låt kallna och hacka dem grovt.
- Dela tomaterna, gröp ur kärnorna och skär tomaterna i små bitar.
- Skala och finhacka löken.
- Blanda lök och tomat med 1 msk olivolja, salt och peppar.
- Sätt ugnen på 225°.
- Droppa lite olivolja på brödskivorna och rosta dem högt upp i ugnen 2-3 min.
- Skär osten i 8 skivor.
- Dela skinkskivorna på mitten.
- Lägg skinka, ost och tomatröra på bröden.
- Toppa med torkade oliver.
Presenteras av