arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Danablu med bär och sirapsnötter

En skarp och salt Danablu tillsammans med bär och sirapsnötter är en gudomligt god kombination!
Danablu med bär och sirapsnötter
4 port

Ingredienser

  • Castello® Danablu Blåmögelost 120 g
  • Björnbär 50 g
  • Blåbär 50 g
  • Sirapsnötter

  • Valnöt 100 g
  • Vatten 1 dl
  • Honung 6 msk
  • Vaniljstång 1 st
  • Citronsaft 1 msk

Gör så här:

  1. Koka valnötterna i 2 minuter, häll av vattnet och låt dem torka.
  2. Hetta upp vatten, honung, vanilj och juice i en stekpanna och koka under omrörning.
  3. När honungen lösts upp lägger du i valnötterna i sirapen och rör försiktigt.
  4. Låt valnötterna vila över natten.
  5. Skölj björnbär och blåbär och skär Castello Danablu i skivor.
  6. Servera med sirapsnötterna och ringla lite sirap över.
Presenteras av Castello