arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Den karamelliga kantarellmackan

De blommiga kolatonerna i Svedjan Gårdsost lyfter en kantarellmacka till nya höjder.
Den karamelliga kantarellmackan
1 st

Ingredienser

  • Surdegsbröd 1 skiva
  • Hårdost Exempelvis Svedjans Gårdsost 2 skivor
  • Smörstekt Kantarell 1 dl
  • Färsk Persilja
  • Strimlad Sockerärter
  • Flingsalt
  • Grovmalen Svartpeppar

Gör så här:

  1. De blommiga kolatonerna i Svedjan Gårdsost lyfter en kantarellmacka till nya höjder.
  2. Bred en skiva surdegsbröd och lägg på några skivor ost.
  3. Fortsätt med smörstekta kantareller, färsk persilja och strimlade sockerärtor.
  4. Fullborda smakbomben med flingsalt och nymalen svartpeppar.