24 små bitar
Ingredienser
-
Deviled eggs med blåmögelost
- Castello® Danablu Blåmögelost 2 tsk
- Ägg 6 st
- Dijonsenap 2 tsk
- Limesaft 0,25 dl
- Tärnat Bacon 20 g
- Schalottenlök 1 st
- Salt Och Peppar
-
Deviled eggs med cheddar
- Wästgöta Kloster® Cheddar 25 g
- Ägg 6 st
- Majonnäs 3 tsk
- Dijonsenap 2 tsk
- Paprikapulver 2 tsk
- Limesaft 0,25 dl
- Tärnat Bacon 10 g
- Schalottenlök 1 st
- Röd Paprika 0,25 st
- Svartpeppar
Gör så här:
- Deviled eggs med blåmögelost: Koka ägg i 12 minuter tills de är genomkokta.
- Ta dem ur vattnet och knacka på äggen försiktigt med en sked att knäcka skalet.
- Låt äggen svalna helt medan du steker bacon tills det är knaprigt.
- Skala äggen och skär dem i halvor.
- Lägg äggulorna i en skål och blanda dem med majonnäs, senap, limesaft och Danablu. Krydda med salt och peppar.
- Använd två teskedar för att forma små bollar av fyllningen. Fyll äggvitorna med blandningen.
- Slutligen strö ägg med bacon och hackad salladslök.
- Deviled eggs med cheddar: Koka ägg i 12 minuter tills de är genomkokt.
- Så snart du tar dem ur vattnet, knacka på äggen försiktigt med en sked att knäcka skalet.
- Låt äggen svalna helt medan du steker bacon tills det är knaprigt.
- Hacka röd paprika och schalottenlök fint.
- Skala äggen och skär dem i halvor.
- Lägg äggulorna i en skål och blanda dem med majonnäs, senap, limejuice, chilisås, paprika och cheddar. Krydda med peppar.
- Placera finhackad paprika längst ned i varje äggvita.
- Använd två teskedar för att forma små bollar av fyllningen. Fyll äggvitorna med blandningen.
- Slutligen strö bacon och hackad lök över äggen.
- Servera med rostat rågbröd och / eller färska grönsakspinnar.
Presenteras av