4 port
Ingredienser
- Svenskt Smör Från Arla® 2 msk
- Olivolja 2 msk
- Rödlök 2 st
- Potatis Kokt Och Tärnad 2 dl
- Chorizo 100 g
- Färsk Timjan 6 kvistar
- Salt Och Peppar
- Ägg 8 st
- Castello® Blue Blåmögelost Smulad 200 g
Gör så här:
- Hetta upp smör och olja i en stor stekpanna och sautera löken försiktigt tills den är mjuk.
- Tillsätt potatis och fortsätta steka på mellanhög värme i 5 till 7 minuter.
- Tillsätt sen chorizon och hälften av örterna. Låt sjuda i 3 minuter.
- Vispa ägg med salt och peppar och häll i pannan, rör om försiktigt och tillaga på samma sätt som du skulle göra med en omelett.
- Värm upp ugnen på grillvärme.
- Strö över hälften av osten och ställ in i ugnen. Ta ut när äggen börjar stelna och osten börjar smälta.
- Strö över resterande ost och timjan.
- Servera direkt.
Presenteras av