4 port
Ingredienser
- Fläskkarré 4 skivor
- Summer Rub 3 msk
- Castello® Burger Cheddar Skivad Hårdost 150 g
- Gurka 0,5 st
- Färsk Mynta 0,5 dl
- Arla Köket® Turkisk Yoghurt 2,5 dl
- Malen Spiskummin 1 tsk
- Citron 3 st
- Silverlök 1 st
- Bifftomat 1 st
- Isbergssallad 1 huvud
- Hamburgerbröd 4 st
Gör så här:
- Gnid in köttet med rubben.
- Skala gurkan, dela den på längden och kärna ur den.
- Riv gurkan grovt och krama ur vätskan.
- Blanda med matyoghurt, örter och spiskummin.
- Grilla köttet på hög värme och vänd ofta så att köttet inte blir bränt.
- Lägg på osten och låt den smälta.
- Dela citronerna och grilla snittytorna.
- Skala och skiva löken.
- Skär tomaten i skivor.
- Dela och skölj salladen.
- Grilla hamburgerbröden.
- Pressa grillad citron över köttet och lägg ihop bröden med sallad, lök, tomat och kött emellan.
- Servera med gurkyoghurten.
Presenteras av