4 port
Ingredienser
- Morot 500 g
- Olivolja 2 msk
- Castello® Danablu Blåmögelost 125 g
- Salt Och Peppar
- Färsk Körvel
- Dijonsenap 1 msk
- Olivolja 5 msk
- Salt Och Peppar
- Honung 1 msk
- Äppelcidervinäger 1 msk
Gör så här:
- Tvätta morötterna ordentligt och halvera dem på längden.
- Pensla med olja och strö över salt och peppar.
- Grilla morötterna tills de fått färg. Målet är snarare smaken av grillat än att de ska vara helt genomstekta.
- Lägg dem på en tallrik och låt dem svalna något innan du smular över Danablu.
- Blanda vinägretten.
- Se till att den är lite syrlig som en kontrast till de söta morötterna och den salta osten.
- Häll över vinägraett och färsk körvel.
- Servera varmt.
Presenteras av