arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Hallands Hav på stekt lantbröd med oxfilé och gräslöksmajonnäs.

En vacker och festlig snitt som också fungerar som förrätt. Godast alldeles nygjort, men det gör inget om köttet svalnar till servering.
Hallands Hav på stekt lantbröd med oxfilé och gräslöksmajonnäs.
6 bitar

Ingredienser

  • Svenskt Smör Från Arla® Att Steka I
  • Lantbröd 3 skivor
  • Majonnäs 1 burk
  • Färsk Gräslök 0,5 kruka
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Oxfilé 1 skiva
  • Kvibille® Hallands Hav 100 g

Gör så här:

En vacker och festlig snitt som också fungerar som förrätt. Godast alldeles nygjort, men det gör inget om köttet svalnar till servering.

Presenteras av Kvibille