arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Mogna päron med svartpeppar, honung och riven Svecia (Årets Kock)

Här är det perfekt när päronen börjar bli väldigt mjuka och nästan skrumpna. Tillsammans med den nästan knäckiga söta honungen och värmen i päronet är det en väldigt god osträtt där sältan och den mogna smaken från Svecian är lysande ihop.
Mogna päron med svartpeppar, honung och riven Svecia (Årets Kock)
4 port
20 Minuter

Ingredienser

  • Mycket Mogna Päron 2 st
  • Arla Ko® Svecia 150 g
  • Honung 2 msk
  • Svartpeppar

Gör så här:

  1. Skiva päronen i 1,5 cm från botten till toppen.
  2. Lägg på en ugnsplåt och klicka ut en ½ tsk honung på varje skiva.
  3. Bränn av med brännaren tills honungen börjar ändra färg.
  4. Lägg upp på tallrikar och finriv massor med Svecia på päronet samt grovmald svartpeppar. Ät direkt!