arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Nudelomelett med Chilli & Ginger färskost

Nudelomelett med Chilli & Ginger färskost
2 port

Ingredienser

  • Risnudlar 50 g
  • Broccoli, Gärna Sparrisbroccoli 100 g
  • Salladslök 2 st
  • Färska Böngrodd 50 g
  • Olja, Till Stekning
  • Ägg 4 st
  • Vatten 0,5 dl
  • Salt 0,5 tsk
  • Till servering:

  • Castello® Cream Cheese Ring Chili & Ingefära 1 st
  • Färsk Koriander
  • Lime, I Klyftor
  • Japansk Soja ev

Gör så här:

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola dem kalla och låt rinna av väl.
  2. Strimla broccolin fint och skiva salladslöken tunt. Skölj böngroddarna. Plocka undan lite grönsaker till garnering.
  3. Värm upp olja i en stekpanna, gärna non-stick. Stek nudlarna krispiga och lätt gyllene i färgen tillsammans med broccolin, salta lätt.
  4. Vispa upp äggen med vatten och salt och häll det över nudlar och broccoli. Stek till en omelett. Lägg på salladslök och böngroddar när omeletten nästan är klar. Vik ihop på hälften och lägg upp på tallrik.
  5. Toppa omeletten med färskosten i bitar. Garnera med koriander och sparade grönsaker. Servera genast med limeklyftor och ev soja.
Presenteras av Castello