4 port
30 Minuter
Ingredienser
- Svart Kärnfri Oliv 100 g
- Vitlöksklyfta 2 st
- Ansjovisfilé 2 st
- Olivolja 3 msk
- Citronsaft 1 dl
- Färsk Timjan
- Smördeg 1 skiva
- Castello® White 150 g
Gör så här:
- Värm ugnen till 200°C.
- Mixa svarta oliver med olivolja, ansjovis, vitlök och färsk timjan tills du har en len tapenade.
- Rulla ut ett ark smördeg och bred ut tapenaden över.
- Skär tunna skivor Castello Creamy White och placera jämnt ut över smördegen.
- Rulla degen från varje sida tills de två rullarna möts på mitten – så att de formar två lika stora rullar.
- Skär rullarna i 1 cm tjocka skivor så att du ser den fina fjärilsformen.
- Lägg på bakplåtspapper och grädda i ugn i cirka 15 minuter – eller tills smördegsrullarna är gyllenbruna.
Presenteras av