Ingredienser
- Oxfilé 2 skivor
- Soltorkade Tomater I Olja 1 st
- Tomatpuré 2 msk
- Salt Och Svartpeppar
- Färdig Pizzadeg 1 st
- Parmesanost 2,5 dl
- Rucola 1 dl
- Pinjenöt 4 msk
- Olja Med Smak Av Tryffel
- Flingsalt
- Grovmalen Svartpeppar
- Klyftad Citron 1 st
Gör så här:
- Sätt ugnen på 200° eller 180º varmluft.
- Ta fram oxfilén och skiva fint. Lägg skivorna mellan två bakplåtspapper och kavla ut dem så de blir lövtunna.
- Mixa de soltorkade tomaterna, inklusive oljan, med tomatpuré. Smaksätt med salt och svartpeppar.
- Kavla ut pizzadegen och gör fyra mindre pizzor. Bred på tomatsåsen och strö över ost och pinjenötter.
- Grädda pizzorna i ugnen tills de fått fin färg.
- Ta ut dem och lägg genast på oxfiléskivorna (vill du tillaga oxfilén ställer du tillbaka pizzorna i ugnen och låter dem gräddas i en halv minut till).
- Fördela rucola på pizzorna, ringla över tryffelolja, strö på flingsalt och svartpeppar och servera med citronklyftor.