4 port
Ingredienser
- Smördeg 1 pkt
- Castello® White Vitmögelost 20 g
- Blandade Nötter 1 msk
- Torkad Frukt 2 msk
- Ägg 1 st
- Florsocker
- Nyponmarmelad 4 msk
Gör så här:
- Skär 8 lika stora cirklar av degen.
- Fyll 2 av cirklarna med nyponsylt och Castello Creamy White.
- Hacka nötterna och fyll 2 av cirklarna med torkad frukt, nötter och Castello Creamy White.
- Lägg en cirkel på som lock och tryck runt kanten med en gaffel.
- Vispa ägget och pensla pirogerna.
- Tillaga i varmluftsugn på 200 ° i 10 minuter.
- Klipp ut ett hjärta av papper, lägg på pirogen och strö florsocker över.
- När du tar bort pappret kommer det att vara ett fint hjärta på pirogen.
- Servera med äpple, jordgubbar eller päron, eller ät som de är.
Presenteras av