arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Pizza Bianco med kronärtskocka och tryffelost

Smakrik jordärtskocka och tryffelost får det här receptet på pizza att skilja sig från mängden. Perfekt både till vardags och på festen!
Pizza Bianco med kronärtskocka och tryffelost
4 port

Ingredienser

  • Pizzadeg 1 st
  • Castello® White Tryffel Vitmögelost 150 g
  • Kronärtskockshjärtan 1 burk
  • Pinjenöt 0,5 dl
  • Rosmarinkvist 3 st
  • Citron Endast Skalet 1 st
  • Flingsalt
  • Svartpeppar

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 250°.
  2. Rulla ut degen på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Skär osten i bitar och fördela på pizzabotten.
  4. Lägg på kronärtskockor, pinjenötter och rosmarin.
  5. Grädda i mitten av ugnen i 7–10 min tills den har fått fin färg.
  6. Strö över flingsalt, peppar och citronskal.
Presenteras av Castello