4 port
Ingredienser
- Portabellosvamp 4 st
- Hamburgerbröd Gärna Brioche 4 st
- Stekt Gula Lökar
- Picklad Rödlökar
- Skivad Tomat 1 st
- Castello® Burger Blue Skivad Blåmögelost 4 skivor
- Barbequesås 1 dl
Gör så här:
- Salta undersidan av portobellosvampen och lägg i grillen med undersidan upp.
- Grilla tills vätskan som tränger fram löst saltet.
- Vänd och grilla på undersidan.
- Vänd återigen och lägg i stekt lök i svampen.
- Placera en skiva ost ovanpå. Grilla tills osten smält.
- Samtidigt rostar man hamburgerbrödens insida på grillen.
- Montera burgaren genom att ha BBQ-sås på det undre brödet.
- Placera sallad och därefter svampen ovanpå och komplettera med tomat och picklad rödlök.
- Lägg på locket och servera.
Presenteras av