2 port
Ingredienser
- Potatis, Skalad 300 g
- Salt Och Svartpeppar
- Svenskt Smör Från Arla®
-
Till servering:
- Kallrökt Lax 4 skivor
- Castello® Cream Cheese Ring Gräslök 1 st
- Färsk Dill
- Citron, I Klyftor 0,5 st
Gör så här:
- Riv potatisen grovt. Lägg den rivna potatisen i en ren kökshandduk och pressa ur vätskan.
- Lägg potatisen i en skål och krydda med salt och peppar.
- Hetta upp smör i en stekpanna, gärna i gjutjärn. Fördela potatisen i 4 högar och tryck till med en stekspade så de blir platta. Stek tills de är gyllene och krispig på båda sidor.
- Toppa rårakorna med rökt lax, skivad färskost, dill och citronklyftor. Vrid gärna över svartpeppar och servera!
Presenteras av