arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Rödlöks- och lagerbladsmarmelad

Lagerblad ger den sötsyrliga rödlöksmarmeladen en ytterligare dimension. Enkelt att koka ihop, och perfekt till ostbrickan!
Rödlöks- och lagerbladsmarmelad
1 sats

Ingredienser

  • Rödlök 4 st
  • Olja Att Steka I
  • Balsamvinäger 0,5 dl
  • Rödvin 1 dl
  • Strösocker 1,5 dl
  • Lagerblad 3 st

Gör så här:

  1. Skala, halvera och skiva rödlökarna tunt.
  2. Stek dem i lite olja i en kastrull.
  3. Tillsätt övriga ingredienser och låt puttra ihop i 20 minuter.
  4. Stjälp upp i väl rengjorda glasburkar och tillslut direkt.
Presenteras av Kvibille