arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Sallad to-go med cheddar

Sallad på burk? Genialt ju. Testa det här smidiga och goda receptet där en god cheddar står i centrum.
Sallad to-go med cheddar
4 port

Ingredienser

  • Wästgöta Kloster® Cheddar 125 g
  • Rödkål 0,25 st
  • Fänkål 0,5 st
  • Rödlök 1 st
  • Tomat 2 st
  • Rädisa 8 st
  • Färska Blandade Örter
  • Vinägrette

  • Olivolja 6 msk
  • Äppelcidervinäger 3 msk
  • Honung 1 msk
  • Salt Och Peppar
  • Kapris 2 msk

Gör så här:

  1. Skär rödkål, rödlök och fänkål i tunna skivor använd en mandolin om du har – och fördela mellan behållarna.
  2. Toppa med rädisor och tomater.
  3. Stäng behållarna.
  4. Plocka örterna och lägg dem i en plastbehållare.
  5. Blanda vinaigretten och häll i en flaska.
  6. Skär osten i kuber och packa dem.
  7. När det är dags öppnar du alla behållare och bygger salladen.
  8. Strö över ost och örter, ringla sedan dressingen över salladen.