4 port
Ingredienser
- Wästgöta Kloster® Cheddar 125 g
- Rödkål 0,25 st
- Fänkål 0,5 st
- Rödlök 1 st
- Tomat 2 st
- Rädisa 8 st
- Färska Blandade Örter
-
Vinägrette
- Olivolja 6 msk
- Äppelcidervinäger 3 msk
- Honung 1 msk
- Salt Och Peppar
- Kapris 2 msk
Gör så här:
- Skär rödkål, rödlök och fänkål i tunna skivor använd en mandolin om du har – och fördela mellan behållarna.
- Toppa med rädisor och tomater.
- Stäng behållarna.
- Plocka örterna och lägg dem i en plastbehållare.
- Blanda vinaigretten och häll i en flaska.
- Skär osten i kuber och packa dem.
- När det är dags öppnar du alla behållare och bygger salladen.
- Strö över ost och örter, ringla sedan dressingen över salladen.