2 port
Ingredienser
- Avokado 1 st
- Castello® Aged Havarti 36% Hårdost 100 g
- Körsbärstomat 6 st
- Krispsallad 2 blad
- Formbröd 3 skivor
- Bregott® Ekologiskt 3 msk
- Dijonsenap 2 tsk
- Majonnäs 2 msk
Gör så här:
- Hyvla eller skära tunna bitar av osten.
- Halvera, kärna ur och skiva avokadon tunt. Skiva tomaterna. Skölj salladen.
- Smöra brödskivorna och stek dem krispiga på ena sidan.
- Vänd sedan bröden, och medan undersidan steks så brer du på dijonsenap på ovansidan, och lägger på Havartiost. När undersidan blivit krispig och osten smält, lyfter du upp alla brödskivor.
- Montera mackan så här: Lägg en brödskiva med ostsidan upp på en skärbräda.
- Lägg på hälften av avokadoskivorna och klicka över en matsked majonnäs.
- Lägg på några salladsblad, och lyft sedan på en till brödskiva med ostsidan uppåt.
- Klicka på majonnäs igen, och placera ut tomatskivorna och resten av avokadon.
- Avsluta med den sista brödskivan, nu med ostsidan nedåt. Tryck till mackan lite.
- Spetsa den med två grillpinnar så att allt hålls på plats, och halvera sedan brödet.
- Servera vegetarisk Club Sandwich direkt!
Presenteras av