4 port
30 Minuter
Ingredienser
- Pizzadeg 1 st
- Tomatsås 3 dl
- Castello® White Vitmögelost 150 g
-
Röd pesto
- Soltorkade Tomater I Olja 12 st
- Vitlöksklyfta Finhackad 1 st
- Färsk Basilika 2 dl
- Olivolja 0,5 dl
- Parmesanost Riven 50 g
Gör så här:
- Blanda soltorkede tomater, vitlök och basilika i en skål.
- Mixa fint med en stavmixer. Häll över oljan i en tunn stråle samtidigt som du mixar.
- Tillsätt parmesan och blanda till en smidig smet.
- Smaka av med salt och peppar.
- Kavla ut degen till flera små pizzor.
- Lägg en sked röd pesto och en skiva Castello White Red Chili på varje.
- Tillaga i ugn på 220 grader i cirka 7-8 minuter.
- Pynta gärna med tunna strimlor vårlök.
Presenteras av