arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Rökiga portabelloburgare med prästost, inlagd rödlök och basilikakräm

En rökig marinad lyfter den matiga svampen till nya höjder. Perfekt till grillfesten eller fredagsmyset!
Rökiga portabelloburgare med prästost, inlagd rödlök och basilikakräm
4 st

Ingredienser

  • Portabellosvamp 4 st
  • Inlagd rödlök

  • Rödlök 2 st
  • Strösocker 1 dl
  • Ättiksprit 12% 1 dl
  • Vatten 2 dl
  • Marinad

  • Olja 4 msk
  • Liquid Smoke 1 tsk
  • Strösocker 1 tsk
  • Tomatpuré 3 msk
  • Pressad Vitlöksklyfta 1 st
  • Basilikakräm

  • Avokado 1 st
  • Pressad Vitlöksklyfta 1 st
  • Lime 0,5 st
  • Färsk Basilika 1 kruka
  • Salt Och Svartpeppar
  • Till servering

  • Riven Arla Ko® Präst® Ost 150 g
  • Hamburgerbröd 4 st
  • Sallad

Gör så här: